Portret laten tekenen van foto

Een portrettekening is een origineel en persoonlijk cadeau voor een verjaardag, huwelijk of jubileum. Het kan daarnaast een mooi geschenk zijn ter nagedachtenis aan een dierbare.

Voor een portrettekening heb ik allereerst een geschikte referentiefoto nodig. Zorg ervoor dat deze foto scherp is en goede contrast en belichting heeft. Ik heb graag meerdere foto’s van de geportretteerde om een beter idee te krijgen van mimiek en karakter.

Een portrettekening eindigt waarschijnlijk ingelijst aan de muur. Daarom bied ik aan om de tekening voor een meerprijs in te lijsten. Ik heb een aantal opties beschikbaar, waaruit je zelf eentje kunt kiezen.

Een voltooid portret stuur ik vanwege het risico liever niet via de post op. Je kunt de tekening bij mij thuis in Abcoude komen afhalen of toch op eigen risico met de post laten bezorgen. Tegen een meerprijs is aflevering aan huis ook mogelijk.

Je kunt betalen nadat je de tekening hebt ontvangen. Het meest gekozen formaat is een A3 tekening à € 500. Wil je een ander formaat of meer dan één gezicht op de tekening? Kijk dan naar de prijslijst.

Wil je een portret laten tekenen van foto? Neem dan contact op via info@ericmus.nl of 0643171362.

Portrettekening-potlood-kind-dochter